РЕЦЕНЗІЯ НА КОЛЕКТИВНУ МОНОГРАФІЮ «МІЖДИСЦИПЛІНАРНІ ОБРІЇ ІНТЕРМЕДІАЛЬНОСТІ: ЛІНГВІСТИКА – ЛІТЕРАТУРОЗНАВСТВО – ПЕРЕКЛАДОЗНАВСТВО» (ЗА РЕД. О. ВОРОБЙОВОЇ, Р. САВЧУК, Л. ТАРАНЕНКО. КИЇВ : ВИДАВНИЧИЙ ДІМ «КИЄВО-МОГИЛЯНСЬКА АКАДЕМІЯ», 2024. 392 С.) - СТАНІСЛАВ, Ольга (Актуальні питання іноземної філології, 2025)
РЕЦЕНЗІЯ НА КОЛЕКТИВНУ МОНОГРАФІЮ «МІЖДИСЦИПЛІНАРНІ ОБРІЇ ІНТЕРМЕДІАЛЬНОСТІ: ЛІНГВІСТИКА – ЛІТЕРАТУРОЗНАВСТВО – ПЕРЕКЛАДОЗНАВСТВО» (ЗА РЕД. О. ВОРОБЙОВОЇ, Р. САВЧУК, Л. ТАРАНЕНКО. КИЇВ : ВИДАВНИЧИЙ ДІМ «КИЄВО-МОГИЛЯНСЬКА АКАДЕМІЯ», 2024. 392 С.)